Jūsų asmens duomenų valdymas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Susipažinkite su slapukų politika.

Privatumo politika
Spausdinti

Finansavimas

Šaldytų duonos ir tešlos gaminių praturtinimas vitaminais A, D ir E, taikant jų įkapsuliavimo į mikroemulsijas technologiją

Nr. J05-LVPA-K-03-0093

Paraiškos būsena:
Nesudaryta sutartis
Vykdytojas Uždaroji akcinė bendrovė "MANTINGA"
Regionas Marijampolės
Priemonė Intelektas. Bendri mokslo–verslo projektai
Prioritetas 1 PRIORITETAS. Mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų skatinimas
Kvietimo kodas J05-LVPA-K-03

Įgyvendindama šį projektą Mantinga siekia sukurti šaldytų duonos ir tešlos gaminių, praturtintų riebaluose tirpiais vitaminais A, D ir E, gamybos technologijas, pritaikant vitaminų įkapsuliavimą mikroemulsijose jų stabilumui technologinio proceso metu padidinti ir biopasisavinamumui vartojimo metu pagerinti. Projekto tikslui pasiekti planuojama atlikti MTEP veiklas, skirtas ištirti vitaminų įkapsuliavimo į mikroemulsijas, tinkamas apsaugoti juos technologinių procesų, laikymo ir vartojimo metu, kol bus atpalaiduojami tam tikroje vartotojo virškinamojo trakto vietoje, užtikrinant geresnį vitaminų biopasisavinamumą ir efektyvumą, metodus ir galimybes.Projekto metu bus sukurtos dvi naujos produktų grupės;Produktai Nr. 1 – šaldyti duonos gaminiai su mikroemulsijose įkapsuliuotais vitaminais A, D ir E;Produktai Nr. 2 – šaldyti sluoksniuotos tešlos gaminiai su mikroemulsijose įkapsuliuotais vitaminais A, D ir E.Projekto tikslas – sukurti šaldytų duonos ir tešlos gaminių, praturtintų riebaluose tirpiais vitaminais A, D ir E, gamybos technologijas, pritaikant vitaminų įkapsuliavimą į mikroemulsijas jų stabilumui technologinio proceso metu padidinti ir biopasisavinamumui vartojimo metu pagerinti.Produkto tikslas – funkcionalūs šaldyti duonos ir tešlos gaminiai, kurių maistingumo ir sveikatingumo savybės atitinka nurodytąsias 2006 m. gruodžio 20 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamente (EB) Nr. 1924/2006 „Dėl teiginių apie maisto produktų maistingumą ir sveikatingumą“, t. y. gaminiai, papildyti tokiais vitaminų kiekiais, kad galės būti ženklinami kaip vitamino A, D ar E šaltiniai.


Paraiškų informacija

Paraiškos gavimo data: 2017-10-02
Nr. Vertinimo kriterijus Finansavimo statusas Vertinimo balas
1. Tinkamumo vertinimas Taip (2018-04-30)
2. Naudos ir kokybės vertinimas Taip (2018-04-30) 79.00
Paraiškoje nurodyta projekto vertė: 1 199 999,44 Eur
Prašoma finansavimo suma: 547 529,97 Eur

Sutarties informacija

Projekto išlaidų suma, Eur Finansavimas, Eur Apmokėta išlaidų suma, Eur Išmokėtas finansavimas, Eur
547 849,00 192 096,16 0,00 0,00

Stebėsenos rodiklių pasiekimai

Eilės numeris Stebėsenos rodiklio pavadinimas Matavimo vienetas Siektina reikšmė pasirašytose projektų sutartyse Pasiekta reikšmė
1 Subsidijas gaunančių įmonių skaičius Įmonės 1.00 0
2 Investicijas gavusių įmonių sukurti gaminių, paslaugų ar procesų prototipai (koncepcijos) Skaičius 2.00 0
3 Įmonių, gavusių investicijas siekiant, kad jos pateiktų naujų rinkos produktų, skaičius Įmonės 1.00 0
4 Privačios investicijos, atitinkančios viešąją paramą inovacijoms arba MTEP projektams Eur 355752.84 0
5 Įmonių, gavusių investicijas siekiant, kad jos pateiktų naujų įmonės produktų, skaičius Įmonės 1.00 0

Paskutinė atnaujinimo data: 2019-12-17 07:40

Susiję įrašai